Tech Nieuws

De gaming pc is in opkomst!

SIRYUS computer behuizing

Door alle technologische ontwikkeling is de computer steeds sneller en beter geworden, voor een redelijke prijs heb je al een prima gaming pc. 

Coolgods heeft nu alle benodigdheden voor je ultieme gaming pc! Uiteindelijk is een pc niet veel duurder dan een console en dat ook nog met veel meer mogelijkheden en langdurige kwaliteit!

Verder biedt PC gaming nog een aantal voordelen ten opzichte van console gaming: De aanschaf van games zijn niet duurder dan consoles games, gratis online multiplayer games, oneindig veel upgrade en  uitbreidingsmogelijkheden, scherpe textures, modding community (spel franchise afhankelijk),  hogere resoluties mogelijk, +60FPS mods, betere en precieze besturing via gaming muis en toetsenbord en verdere uitbreiding van andere controllers en accessoires welke je plug en play kan aan sluiten zonder merk gebonden te zijn.

Een klein nadeel kan zijn dat je wel wat moet weten over computers en je kennis moet verrijken voor het spelen van games op de computer. Een console daarentegen gemakkelijker en het goed spelen van games heb je wellicht sneller onder de knie.

Coolgods heeft vele onderdelen en randapparatuur voor de gaming computers van muismatten, koptelefoons tot de gaming pc behuizig om zo zelf je mooie systeem samen te stellen en in elkaar te zetten. Dit is al een hele leuke bezigheid op zich, veel pc gamers worden ook wel modders genoemd. Dit zijn enthousiastelingen welke bijna dagelijks aan hun pc aan “het sleutelen” zijn. Ze voegen led-strips, led-fans, waterkoeling en nog vele andere coole upgrades toe. Met deze stoere PC gaming computers stelen ze de show op evenementen en lan-partys.

Wil jij ook een gaming PC maken? Ben je op zoek naar betaalbare gaming producten dan ben je bij Coolgods aan het juiste adres. Kijk eens rond in onze webwinkel!

Mocht je nog vragen hebben laat dan gerust van je horen, we staan je met raad en daad bij. Onze medewerkers hebben veel kennis van PC gaming en zijn zelf ook actief in LoL en WoW.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.