Tech Nieuws

De voordelen van een Smart Home

Een smart home biedt natuurlijk veel voordelen zoals comfort, veiligheid, kostenbesparing en gemak. In deze blog proberen wij alles netjes op een rijtje te zetten.

Veiligheid

Doordat je jouw huis op afstand kunt volgen is het veel veiliger, zo is het geen probleem als het huis niet gesloten is aangezien u dan op afstand het slot kan sluiten. Ook zijn slimme huizen handig voor senioren of voor personen die extra hulp nodig hebben. Door middel van de monitoring kunnen bijvoorbeeld verzorgers met een wachtwoord naar binnen, ze hebben dan geen sleutel nodig.

Kostenbesparend

Omdat de smart home de gebruiker begeleidt in duurzaam leven probeert deze jouw patroon te leren en herkennen. Zo wordt bijvoorbeeld jouw verwarming aangezet voor jij thuis bent, zo kom jij thuis in een warm huis zonder deze de verwarming aan te hebben.

Comfort

De nummer 1 reden waarom mensen kiezen voor een smart home is voor het comfort die het biedt. Zo kan je gemakkelijk vanuit bed al je sloten sluiten en alle lampen uitdoen. Ook kan je alvast jouw favoriete muziek op de speakers zetten en zorgen voor de juiste sfeer in huis.

Wat biedt Coolgods aan?

Coolgods biedt verschillende wifi lampen aan die te besturen zijn door middel van wifi met je telefoon. Deze kunnen van kleur veranderen en aan/uit worden gezet van afstand. Ook bieden we stopcontacten aan die werken op timer, zo kan jij alvast je lampen aanzetten voordat je thuis bent.

Ook hebben wij slimme in- en outdoor camera’s, hierdoor mist u nooit wat er in jouw huis gebeurt. Dit geeft natuurlijk meer inzicht maar ook beveiliging van uw huis. Doordat deze een microfoon heeft en een luidspreker kan je communiceren met jouw huishouden, communiceren met de kinderen die thuiskomen na school of zien waar je huisdieren mee bezig zijn. Op onze website kunt u verder lezen over de voordelen van een smart home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.