Tech Nieuws

Ergonomisch werken

Ergonomisch toetsenbord

Coolgods.nl heeft veel ervaring op het gebied van pc randapparatuur en onderdelen, uit eigen ervaring leggen wij steeds meer focus op invoerapparaten en accessoires welke ergonomisch ontworpen en vervaardigd zijn.

De aanschaf van ergonomische producten kan vaak kostbaar zijn, daarom concentreert Coolgods zich op producten welke goed ondersteuning beiden en betaalbaar zijn.

Er zijn veel ergonomische producten verkrijgbaar op de markt, de meeste producten zijn vaak heel kostbaar. Een hoge prijs wil niet meteen zeggen dat het goed product is.
Wij testen uitvoerig elk product dat ons aangeboden worden, we laten onze medewerkers producten mee naar huis nemen zodat de partner zijn of haar ervaring kan delen. Zijn wij overtuigd van de werking en kwaliteit van een ergo verantwoordt product dan nemen wij dit op in ons assortiment.

U kunt uw laptop werkplek sterk verbeteren door een extra split toetsenbord en een verticale muis te gebruiken. Een split toetsenbord is een keyboard waar twee groepen toetsen zijn en waar het toetsenbord aan de voorzijde rond en iets wat verhoogd is. Dit is om uw handen en vooral uw armen dichter naast uw lichaam te plaatsen waarbij uw onderarmen minder gedraaid zijn dan bij een standaard plat toetsenbord. Dit laatste geldt ook voor een ergonomishe muis welke verticaal moet zijn. Standaard platte muizen zorgen ervoor dat uw onderarm en pols gedraaid zijn wat teveel spanning brengt op uw arm spieren en pezen. Met een verticale muis zal uw arm, pols en hand in een meer natuurlijke, rust positie zijn wat pijn klachten doet voorkomen. Eventueel kunt u in combinatie met een laptop steun, notebook koeler of document houder het beeldscherm van uw laptop of notebook verhogen zodat deze op de juiste kijk hoogte komt.

Verder kunt u uw desktop werkplek verbeteren door middel van een monitor arm of monitorstand, wat er voor zorgt dat uw beeldscherm op de juiste hoogte wordt gebracht. Dit is noodzakelijk om schouder en nek klachten tegen te gaan en simpelweg beter voor uw gezondheid en werk plezier. Ook voor uw desktop werkplek raden wij een passende verticale computermuis aan en een ergonomisch split toetsenbord.

Voor all onze ergonomische producten, neem dan gerust een kijkje in ons assortiment:
https://coolgods.nl/product-categorie/ergonomie/

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.