Tech Nieuws

Laptop koeling tijdens het warme weer!

Laptop cooler spire

Voldoende en degelijke laptop koeling is erg belangrijk voor de levensduur en prestatie van de laptop computer. 

Wij van Coolgods zijn zeer gespecialiseerd in computer en laptop koeling door de achtergrond en ervaring van een van onze verkoop medewerkers op dit gebied.

Wij voeren verschillende merken, types en afmetingen laptop koelers. Belangrijk is dat je een juist formaat aanschaft voor jouw notebook. Een te grote koeler zal niet doelgerecht en efficient genoeg koelen en een te kleine koeler zal niet voldoende koelen of je notebook niet goed ondersteunen.
Coolgods levert onder andere laptop standaarden en koelers van Spire, Coolmax en Jmax.

Ons assortiment is gespecialiseerd en het meest uitgebreide op Spire laptop koeling omdat dit een prima merk is met de meest complete specificaties en goede prijs kwaliteitsverhouding op de Nederlandse markt. Spire heeft bijvoorbeeld  een nieuwe laptopkoeler geïntroduceerd welke in grote (afmetingen) af te stellen is, dit is uniek en erg handig omdat deze laptop koeler onder meerde type en formaten notebooks past. Deze Spire laptop koeler heet de Pacificbreeze en is geschikt voor laptop met een schermdiagonaal van 12- tot 17-inch. De Pacificbreeze is gemaakt van lichtgewicht kunststof en een toplaag van aluminium welke juist voor goede warmte afvoer zorgt. Onder deze aluminium toplaag zijn twee 80 mm ventilators terug te vinden voor de nodige koeling. Het geheel wordt gevoed door een enkele USB-aansluiting welke wordt meegeleverd, een losse lichtnet USB-adapter is daarom niet nodig. Door een kleine helling wordt de laptop op een aangenamere kijkpositie gebracht en met de antislip voetjes aan de onderkant blijft deze netjes op zijn plek blijven staan. Wij adviseren de Spire Pacificbreeze welke ook nog eens vriendelijk geprijsd is voor slechts €29.95 en is voorzien van standaard twee jaar fabrieksgarantie.

Wenst u een andere laptop koeler? Kijk dan eens in ons assortiment voor verschillende modellen en types van 10 tot 17 inch notebooks en laptops: https://www.coolgods.nl/producten/computer-en-koeling-accessoires/laptop-koelers-standaarden.html

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.