Tech Nieuws

Nieuwe ergonomisch gezonde producten van Xymann

ergonomische rugsteun

Nieuwe ergonomische producten van Xymann
Het merk Xymann is toegevoegd aan de Coolgods webshop en dit betekent dat we nu een nog uitgebreider ergonomisch assortiment hebben.

Tegenwoordig kampen steeds meer mensen met pijn klachten door bureau en computer werk. Door gebruik en toepassing van ergonomish onderteunende producten voor uw bureau, computer of laptop zorgt u voor een verbeterde en gezonde houding en vermindert u zo de kans op RSI-klachten. Bij Coolgods kunt u kiezen uit diverse producten,  voor zittend en staand werken. Alle steunen zijn eenvoudig te plaatsen en op uw persoonlijke wensen in te stellen en vervaardigd van comfortabel en hoogwaardig materiaal. De Ergonomische Rug steun van Xymann geeft u de vrijheid om te bewegen en stimuleert tegelijkertijd een gezonde lichaamshouding. Versterk rug- en buikspieren terwijl u zit.

Heeft u last van uw nek na een lange dag werken op het kantoor? Dan komt dit waarschijnlijk omdat uw monitor op de verkeerde hoogte staat. Met de verstelbare monitor standaard van Xymann kunt u zorgen dat uw monitor op de gewenste hoogte komt te staan waardoor u geen last meer zal hebben van uw nek.

Deze twee producten zijn slechts een kleine greep uit het ruime ergonomische assortiment wat wij u kunnen aanbieden dankzij de toevoeging van de Xymann producten. Blijf niet met pijn werken en zorg dat uw werkplek word aangepast aan uw behoeften, u zult merken dat de kwaliteit van uw werkzaamheden aanzienlijk zal verhogen.

Benieuwd naar de producten van Xymann? Ga dan naar https://coolgods.nl/?s=xymann

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.