Tech Nieuws

Smartphone laders & accu’s

Tegenwoordig zijn smartphones gebruikelijk in het mensenleven. Vergeleken met vroeger toen het speciaal was om een telefoon te hebben. 

Natuurlijk is er ook veel veranderd, ze zijn nu draadloos. Nog wel moet je je smartphone opladen om er de dag mee door te komen hiervoor wordt een Lader gebruikt. Ook zijn er accu’s, daarmee kan je je telefoon opladen zonder hem in het stopcontact te steken.

De laders zijn tegenwoordig klein en handig mee te nemen. De laders bestaan meestal uit 2 delen, de oplader zelf en het usb kabeltje. Met het USB kabeltje kan je je telefoon verbinden met de lader. Wij Spire hebben ook een groot assortiment aan laders en accu’s.

Zelf vind ik de accu fijner, dit komt omdat ik veel op mijn telefoon zit en hem daarom ook vaker moet opladen. Bijvoorbeeld wat ik zelf heb meegemaakt. Sommige landen hebben niet altijd de zelfde ingangen als wij in Nederland. Dan is een accu natuurlijk super handig. Het nadeel van een accu vind ik wel is dat de accu soms heel zwaar kan zijn. Maar daar zullen de komende jaren nog zeker veel verbeteringen op komen!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.